zaterdag 18 mei 2013

Het verraad van Natalie HargroveLauren Kate

Natalie en haar vriendje Mike zijn hard op weg om Prom King and Queen te worden. Maar als ze per ongeluk schuldig zijn aan de moord op Justin Balmer, Natalies ex-vriendje die ook in de race was voor Prom King, verandert alles. Ze krijgt rare sms-jes van haar vader, die al jaren in de gevangenis zit. En de problemen met Mike maken het er ook niet beter op.  Natalie weet niet hoe ze zich ooit uit deze warboel kan werken.

Om eerlijk te zijn ben ik helemaal niet enthousiast over dit boek. De cover en hoofdpersoon hebben veel weg van de andere serie van Lauren Kate, Fallen, die ik heel leuk vond, dus ik verwachtte ook wel wat van dit boek. Maar het verhaal valt echt tegen.
Ten eerste zijn er te veel verschillende onderwerpen die niet goed worden uitgelegd, waardoor je de verhaallijn kwijtraakt. Ze lopen gewoon allemaal door elkaar heen. Doordat de onderwerpen niet goed worden afgerond verwacht je dat er nog een tweede deel komt, maar de hoofdpersoon gaat dood, dus dat zal wel niet. 
De verschillende flashbacks zouden het verhaal moeten verduidelijken, maar het maakte het voor mij alleen nog maar verwarrender. Het boek laat je vol vraagtekens achter.
Waarschijnlijk is de schrijfstijl het enige wat goed is aan dit boek. Het leest makkelijk weg. 

Jetske van Veen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten