vrijdag 4 juli 2014

Gladiator


Simon ScarrowGriekenland 58 v.CHR

Markus is samen met zijn metgezellen naar Griekenland gereisd om zijn moeder te redden en wraak te nemen op de man die zijn leven had verwoest, Decimus. Hem te pakken zien te krijgen is makkelijker gezegd dan gedaan, tijdens hun reis stuiten ze steeds meer op bedrog en corruptie, en de machtigste mannen in Griekenland zien hem liever dood dan levend. Zal het hem lukken om zijn te redden en wraak te nemen?

Dit is het vierde deel in de gladiator serie en is een heel goed vervolg op het vorige deel: zoon van Spartakus. Het is goed beschreven in een prettige schrijf stijl. Sommige momenten in het boek zijn zo spannend dat je niet kan stoppen met lezen. Een heel erg goed boek, een echte aanrader vooral als je het vorige deel goed vond.


Aron van’t Riet

1 opmerking:

  1. Hoi Aron, Je bent goed bezig als recensent. Mooi hoor. Kun je nog kijken of je iets aan de vormgeving kan doen. Bij deze is het plaatje niet zichtbaar. Ook de indeling en de lettergrootte zouden wat mij betreft meer afgestemd moeten worden op de rest. Kijk maar of het lukt, anders doen we het een keer in de winkel ;-) gr. Wilma

    BeantwoordenVerwijderen